Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd… en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten.

Efficiënte ingrediënten

Absolution integreert efficiënte ingrediënten zoals wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen in al onze formules.

Geen huidbelasting maar huidverbetering

Biologische producten zijn écht beter voor uw huid, omdat deze natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen.

Onze producten zijn vrij van
– siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum.

Duurzaamheid

Absolution is een huidcosmetica merk uit Frankrijk, inclusief onze toeleveranciers, waardoor we zorgen voor een duurzame ontwikkeling van onze producten. Onze verpakkingen zijn gerecycled en/of recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. We gebruiken polypropylene (PP) in onze non-aerosol verpakkingen om het product te beschermen tegen oxidatie en bacteriën, met een verminderde ecologische impact op het transport.