Mix & Match

De huid is een zeer complex orgaan – een ecosysteem dat zich voortdurend aanpast aan de buitenomgeving (zon, wind, vervuiling, kou, enz.) Maar ook aan onze innerlijke toestand (erfelijkheid, voeding, sigarettenrook, stemming, slaap, gezondheid, stress, hormonen, etc.).

Dus je huid is uniek. Het weerspiegelt je emoties, je omgeving, je innerlijke zelf. Net als jij veranderen zijn behoeften elke dag.

Met ons Mix & Match-systeem kunt u uw huidverzorging elke dag afstemmen op de stemming van uw huid.

Sommige van onze producten – en met name de Booster-formules – zijn ontworpen om alleen of gemengd met een van onze crèmes te gebruiken. Door te mixen en matchen, kunt u de formules onmiddellijk aanpassen en een boost geven, zodat u uw crèmes kunt afstemmen op uw specifieke behoeften en uw opties kunt vermenigvuldigen zonder het aantal producten te vermenigvuldigen!

Doffe huid, puistjes, roodheid, gevoeligheid, verlies van stevigheid, rimpels… Voor elk probleem is er een Booster! Vijf seconden per dag zijn voldoende om de conditie van uw huid te verbeteren, met langdurige resultaten.

Hoe het werkt

De Boosters PURETÉ, ÉCLAT, SUPERFOOD, PROTECTION en LIFT, of zelfs ons Le Serum Anti-Soif bieden zuiverende, stralende, liftende, verstevigende, beschermende en hydraterende voordelen.

Begin met het kiezen van je Absolution Cream (Jour-Soir-Riche-Homme-Santé, Addiction), kijk dan in de spiegel, luister naar je huid, kies de Booster die hij nodig heeft en voeg een drupje toe. Zo simpel is het!

"Mijn huid voelt oncomfortabel en gevoelig aan..."

"Ik heb last van ontstekingen..."

"Mijn huid mist stevigheid..."

"Ik wil een mooie glow..."